ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΩΝ - ΒΟΥΝΙΟΥ "Η ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ"

Άκρως επιτυχημένη η γιορτή κρασιού - Μιά οφειλόμενη απάντηση

2015-08-09 17:18

Ακόμα μιά επιτυχημένη γιορτή κρασιού έφτασε στο τέλος της.

Χτες το βράδυ, υποδεχτήκαμε περισσότερους από 3500 επισκέπτες στην ετήσια γιορτή κρασιού που διοργανώνει ο Σύλλογος μας.

Μιά γιορτή που έχει γίνει θεσμός!

Μιά γιορτή που χωρίς την βοήθεια των χωριανών, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καθώς η προετοιμασία και η συνεργασία τους έχουν καταφέρει να κάνουν αυτήν την γιορτή ξακουστή εντός και εκτός νησιού.
Στην χτεσινή μας εκδήλωση φιλοξενήσαμε την Βουλευτή του Νομού μας, κα Θεοπεφτάτου, τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Παρίση, τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου κ. Μοσχονά, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κατσιβέλη, αρκετούς δημοτικούς συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων της Παλλικής. Ανάμεσα στους Προέδρους ήταν και ο δικός μας Πρόεδρος Κατωγής κ. Βιτωράτος με την οικογένεια του. Χαρήκαμε που τον είδαμε στην εκδήλωση μας…

Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του χορευτικού μας και την δασκάλα τους κα Αραβαντινού, για το όμορφο πρόγραμμα που μας χάρισαν και φυσικά την ορχήστρα για το κέφι που μετέδωσε στον κόσμο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους χωριανούς που έβαλαν και φέτος ψυχή και μεράκι σε αυτήν την εκδήλωση, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου να επισημάνουμε ότι χτεσινός οικοδεσπότης, ήταν όπως πάντα ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαντζαβινατίων-Βουνίου “Κουνόπετρα”.
 Θα παρακαλούσαμε την εφημερίδα “Ανεξάρτητος” να διορθώσει και να ξαναδημοσίευσει εκ νέου το δημόσιευμα του που φέρει ως οικοδεσπότη τον Πρόεδρο Κατωγής κ. Βιτωράτο και θα παρακαλούσαμε οι όποιες πολιτικές σκοπιμότητες τους να μείνουν μακριά από τον Σύλλογο μας.

Έναν Σύλλογο που έχει διανύσει μεγάλη απόσταση και έχει κάνει μεγάλο αγώνα για να είναι ενεργός Πολιτιστικά.
Έναν Σύλλογο που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και έχει αφήσει το στίγμα του στην Πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Ευχαριστούμε !
Να είστε καλά ! Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου “Κουνόπετρα”

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα