ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΩΝ - ΒΟΥΝΙΟΥ "Η ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ"

Πρώτος Αγώνας Δρόμου του συλλόγου Κουνόπετρα τον Αύγουστο!

2016-04-13 14:44

C:\Users\lenovo\Desktop\1ος Κουνοπετρα\50000000.jpg

1​ο ​Αγώνας Δρόμου Κουνόπετρας 10χιλ. και αγώνες για παιδιά Δημοτικού.

Ο Εξωραιστικός­ Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντζαβινάτων Βουνίου«Η Κουνόπετρα» σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάςκαι το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς διοργανώνει τον 1 ο αγώνα δρόμου Κουνόπετρας 10χιλ και μικρότερους αγώνες για παιδιά Δημοτικού την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 19:00 το απόγευμα. ‘Ωρα προσέλευσης για εγγραφές μια ώρα πριν τον αγώνα. Εκκίνηση και τερματισμός θα είναι τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Μαντζαβινάτα. Η διαδρομή είναι ήπιας δυσκολίαςκαι είναι η απόσταση από τα Μαντζαβινάτα εως το ακρωτήρι της Κουνόπετρας και επιστροφή. Οι αθλητές θα έχουν τη χαρά να τρέχουν σε μια ωραία γεμάτη πράσινο διαδρομή, να απολαύσουν τη ηλιοβασίλεμα και να επισκεφθούν το τουριστικό αξιοθέατο της Κουνόπετρας, ένα φαινόμενο που έχει την ισ τορία του.

 Ο σύλλογός ιδρύθηκε το 2000, εχει περίπου 150 μέλη, αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και το όνομά του προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή της Κουνόπετρας η οποία βρίσκεται στο νοτιότερο μέρος της επαρχίας Πάλλης. Η Kουνόπετρα είναι ένας βράχος που ενώ φαίνεται σταθερός κάνει μια παλινδρομική κίνηση σαν να «κολυμπά» μέσα στην θάλασσα. Η κίνηση αυτή γίνεται αντιληπτή μόνο εάν τοποθετηθεί κάποιο σημάδι μεταξύ της κουνόπετρας και των στέρεων βράχων. Όταν υπάρχει κυματισμός είναι πιο εύκολο να αντιληφθεί κανείς την κίνηση. Ο σύλλογός έχει τοποθετήσει πινακίδα με οδηγίες ώστε να μπορείτε να διακρίνεται το φαινόμενο αυτό. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε με email, είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσειςτου Συλλόγου μας και να ενημερώνεστε και από το επίσημο site μας.

Email: sillogoskounopetragmail.com 

Site: https://www.kounopetra.com 

Facebook page: https://www.facebook.com/kounopetrakatogis 

Τηλέφωνα για πληροφορίεςγια τον αγώνα:Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ 2671025600 και ΠαναγήςΑτσάρος(Πρόεδροςτου Συλλόγου) 6977683066

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα